logo


Zadrima te dua te paster 2014

Ne kuader te projektit: Trashegimia kulturore dhe natyrore per zhvillimin e turizmit te qendrueshem ne Zadrime,zbatuar nga Bashkia Vau Dejes, e financuar nga Bashkepunimi Austriak dhe Zviceran per Zhvillim, Programi Rajonal Shkoder-Lezhe, me bashkpunimin e vullnetareve te Circolo Alex Langer Itali, Cospe, Nderkomunalja Zadrime. Si dhe Komunat Bushat, Hajmel, Guri i Zi, Bashkia Vau Dejes, Komunat Blinisht e Dajç. Me dt:26 shtator 2014 Organizuan nje dite pastrimi ne komunitet per te permiresuar dhe per te vleresuar territorin tone ne te cilin jetojme duke filluar nga mbledhja e mbeturinave. Ne kete aktivitet moren pjese  600 nxenes e shkollave ,mesues si dhe banore te zones.

 

Leave a Reply

*

captcha *