logo


“Çmimi për praktikën më të mirë në fushën e menaxhimit të mbetjeve me bashkëpunim ndërvendor”

“Nderkomunalja e Zadrimes”, ne kuader te konkursit per Praktikat me te mira Vendore, organizuar nga Programi DLDP (Decentralization Local Development Program, Swiss Cooperation), diten e djeshme ne ambjentet e Hotel Tirana International, u vleresua me Çmimin e pare si praktika me e mire ne fushen e “Menaxhimit te mbeturinave Urbane me bashkepunim ndervendor”, nder 54 njesite vendore te Qarkut te Shkodres dhe Lezhes. Çmimi u dorezua nga Ministri i Brendshem Z.Ferdinand Poni, i cili mes te tjerash theksoi rolin e rendesishem qe ka Shoqata COSPE ne punen per krijimin dhe mbarevajtjen e “Nderkomunales Zadrima”.

 

Leave a Reply

*