logo


Aktivitete

Zadrima toka jone

Pershendetje per  kontribuesit e Levizjes  “Zadrima toka  jone” Fishte,me 20.04.2012   Mirese keni ardhe te gjithe!                         Egregio  Console d’Italia a Scuatari S.Andreoti! Carissimi Amici di Circolo Alex Langer! Te nderuar Kryetare te Bashkise dhe Komunave . Te n
Vazhdo Leximin →

Konference shtypi ne Fishte

 Fishte, me 20.04.2012               Shoqata jone e bashkepunimit nderkomunal  “Nderkomunalja e Zadrimes” eshte shoqate e pese Njesive vendore te kesaj treve, Bashkise Vaudejes, Komunave Bushat dhe Hajmel te Shkodres dhe Komunave Dajç dhe Blinisht te Lezhes. Eshte e veçante ne llojin
Vazhdo Leximin →