logo


Aktivitete

Per miqte tone te rrethit “Aleks Langer”

Te nderuar Miq! Ndersa po vija ne Bolzano, duke pare Vendin tuaj te bukur,po mendoja, i impresionuar per punen e jashtezakoneshm dhe mbinjerzore qe keni bere ju dhe gjeneratat tuaja parardhese:Keto popuj kane lindur figura te ndritura ne historine e njerzimit,skulptore ,piktore e arti
Vazhdo Leximin →

Perfaqesues te “Nderkomunales Zadrima” dhe COSPE ne Bolzano

Perfaqesues te “Nderkomunales Zadrima” dhe COSPE ne Bolzano Perfaqesuesit e “Nderkomunales Zadrima”, Zef Vokrri/President si dhe Gjon Marku/Kryetar i Bashkise Vau Dejes (nje nga bashkite anetare te Nderkomunales), perfaqesuesi i Cospe Firenze  Giorgio Menchini si dhe perfaqesuesja e C
Vazhdo Leximin →

Sarda e moçme pret me durim butesine e duarve dhe zemrave tona per tu ringjallur.

   Jemi ne rrugen qe kapercen siper hidrocentralit te Vaudejesit,ketu me nga lindja ,prane nje moli te thjeshte ,me shume te improvizuar.Koha eshte e fresket,ka rene aq shume shi gjate nates dhe rete mesa duket nuk e kane objektivin mbi liqen,nxitojne drejt Alpeve. Ne po presim barkat
Vazhdo Leximin →

Filloi Diferencimi i mbetjeve ne Zadrime

  Sot me 23 Prill 2013 filloi sherbimi i mbledhjes se diferencuar i plastikes dhe letres ne Zadrime. Shoqata Italiane COSPE ne partneritet me Shoqaten Nderkomunalja Zadrime, ne kuader te Projektit “Mbeshtetje dinamikave te zhvillimit lokal ne zonen rurale te Zadrimes”, financuar
Vazhdo Leximin →

“Çmimi për praktikën më të mirë në fushën e menaxhimit të mbetjeve me bashkëpunim ndërvendor”

“Nderkomunalja e Zadrimes”, ne kuader te konkursit per Praktikat me te mira Vendore, organizuar nga Programi DLDP (Decentralization Local Development Program, Swiss Cooperation), diten e djeshme ne ambjentet e Hotel Tirana International, u vleresua me Çmimin e pare si praktika me e mi
Vazhdo Leximin →

Vizite studimore ne Korce

Nga datat 18-20 Mars 2013, stafi i komunave anetare te Nderkomunales Zadrime, bene nje vizite studimore ne qytetin e Korçes, me qellim shkembimin e eksperiencave me Kompanine SWM Korce, si dy nga modelet me te hershme te bashkepunimit nderkomunal ne Shqiperi. Kjo vizite u organizua ng
Vazhdo Leximin →

Konferenca, 12 Korrik 2012 – Tirane

Shoqata Italiane COSPE se bashku me Nderkomunalen Zadrima dhe Komunat Bushat, Hajmel, Dajç, Blinisht e Bashkine Vau Dejes ka filluar te zbatoje projektin “Mbështetje e dinamikave të zhvillimit lokal në zonën rurale të Zadrimës– Shqiperi e Veriut” qe nga viti 2009, promovuar me mbeshte
Vazhdo Leximin →

Vizita ne Itali

SHOQATA “NDERKOMUNALJA E ZADRIMES” Vizita ne Itali.                         Onorati Signore e Signori !             Siamo venuti insieme Sindaci o Vici Sindaci dei nostri comuni, nello stresso tempo sono venuti anche tecnici  del’Ufficio Ambiente presso l‘Intercomunale.Noi speriamo ch
Vazhdo Leximin →

Per operacionalizimin e Planit strategjik te Zhvillimit te Zadrimes

REPUBLIKA E SHQIPERISE SHOQATA “NDERKOMUNALJA E ZADRIMES”                                 Per operacionalizimin e Planit  strategjik te Zhvillimit  te Zadrimes.                 Te nderuar Kryetare te Njesive tona vendore ,anetare te Keshillave Komunale dhe te Asamblese te Shoqates!   
Vazhdo Leximin →