logo


NDERKOMUNALJA ZADRIME

Eshte themeluar me date 29 gusht 2003 nga bashkepunimi i ish pese komunave: Ish Komuna Bushat, Bashkia Vau Dejes ish Komuna Hajmel - Qarku Shkoder dhe ish komunat Dajç e Blinisht - Qarku Lezhe.Rreth nesh

Historiku i krijimit te Shoqates Nderkomunalja e Zadrimes Ne vitin 200

Zadrima

Zadrima shtrihet në pjesën veri-perëndimore të vendit tonë. Sipërfaqja

Projektet

Projektet e Nderkomunales Zadrima dhe 5 Komunave anetare te saj.